fbpx

Opiksi meille kaikille päivästä toiseen kiiruhtajille ihanat Nadine Stairin sanat:

Jos saisin elää elämääni vielä kerran uudestaan sallisin itselleni paljon enemmän virheitä. Rentoutuisin, tekisin asiat löysemmin, rennommin. Hulluttelisin enemmän kuin tällä matkalla. Ottaisin vähemmän asioita vakavasti. Tarttuisin enemmän tilaisuuksiin. Kiipeäisin useammille vuorille, uisin useammin joissa ja katsoisin useamman auringonlaskun. Söisin enemmän jäätelöä ja vähemmän pinaattia. Ehkä minulla sitten olisin enemmän todellisia ongelmia, mutta sitäkin vähemmän kuviteltuja.

Tiedätkö, olen henkilö, joka elää viisaasti, tunti tunnilta, päivä päivältä. Niin ja myös minulla oli hyvät hetkeni ja jos voisin aloittaa vielä kerran alusta, pitäisin huolen siitä, että saisin enemmän niitä. Tarkemmin sanottuna, yrittäisin olla saamatta mitään muuta. Vain hetkiä, toinen toisensa jälkeen, sen sijaan että saisin pitkän elämän täynnä tulevaisuuden odotusta.

Jos saisin elää elämäni vielä uudestaan, aloittaisin keväällä aikaisemmin kävelemään paljain jaloin ja syksyllä lopettaisin sen myöhemmin. Lähtisin useammin tanssimaan. Ajaisin useammin karusellilla. Poimisin enemmän valkovuokkoja. Jos jatkuvasti vain raadat, unohdat hyvin pian, että on olemassa niinkin ihania asioita kuten esimerkiksi puro, joka kertoo tarinoita tai linnut, jotka laulavat.

Nadine Stair
85 vuotta Louisville, Kentucky

Kategoriat: Mindfulness

0 kommenttia

Vastaa