fbpx

Hei! Olen Mattilan Kirsi, mielen personal trainer ja oppaasi polullasi kohti stressivapaata ja onnellisempaa elämää.

Koulutukseltani olen CFM® –mindfulness-ohjaaja (Mindfulness-Based Stress Reduction), Positiivisen psykologian asiantuntija ja Genos Tunnetaitovalmentaja. Intohimoni on ihmisten kukoistamisen ja elämässä menestymisen varmistaminen kestävästi.

Työurani olen tehnyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa sekä it-alalla. Työtodistuksista löytyy ammattinimikkeinä mm. personal trainer, tuotepäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja toimitusjohtaja. Olen läpikäynyt uupumuksen, joka herätteli kovalla kädellä etsimään elämän tarkoitusta ja keinoja vaalia mielen ja kehon hyvinvointia.

Tällä hetkellä pyöritän kahta omaa yritystä menestyksellisesti samalla elämästä nauttien. Tiedän, että enää en uuvu. Olen vuosia opiskellut keho-mieli yhteyttä ja arkeeni käytännössä integroinut tutkittuja työkaluja, jotka toimivat myös sinulla.

Maailma tarvitsee enemmän ystävällisyyttä. Ihmiset tarvitsevat enemmän yhteyttä itseensä, toisiinsa ja koko maailmaan. Erilaisia meditaatioita ja mielen harjoitteita käyttäen kaikki hyvä elämässä lisääntyy. Kursseillani ja Mindful Work-Life Balance -verkkoyhteisössä pääset helposti ja turvallisesti tutkimaan näitä polkuja ja kokemaan harjoitusten vaikutukset omassa arjessasi.

Keväällä 2020 liityin Center for Mindfulness Finland:in ohjaajatiimiin ja toteutan valmennukseni yhteistyössä ammattitaitoisen CFM-valmennustiimin kanssa. Soita niin jutellaan lisää! Kirsi/ 050 4000258.