fbpx

Hei! Olen Mattilan Kirsi, mielen personal trainer. Koulutukseltani olen CFM® –mindfulness-ohjaaja (Mindfulness-Based Stress Reduction), Positiivisen psykologian asiantuntija ja Genos Tunneälyvalmentaja. Intohimoni on rennompi tehokkuus ja yritysten ja yksilöiden menestyksen varmistaminen eli työn ilo, joka näkyy yrityksen tuloksessa plussana ja henkilökohtaisessa elämässä kukoistuksena.

Työurani olen tehnyt mm. liikunnan parissa sekä teknologia-alalla. Työtodistuksista löytyy mm. ammattinimikkeitä personal trainer, tuotepäällikkö, henkilöstöpäällikkö ja toimitusjohtaja.

Työelämä tarvitsee henkisesti kestäviä tunneälykkäitä ammattilaisia, jotka sopeutuvat muutokseen sujuvasti ja tunnistavat omat voimavaransa ja niiden rajat. Keskittyminen, itsensä johtaminen ja vuorovaikutustaidot ovat teemoja, joihin keskitymme valmennuksissani, koska ne kaikki tukevat sekä yrityksen että yksilön kestävää menestystä.

Keväällä 2020 liityin Center for Mindfulness Finland:in ohjaajatiimiin ja valmennukset toteutetaan yhteistyössä ammattitaitoisen CFM-valmennustiimin kanssa. Ota yhteyttä puhelimitse 050 4000258, niin suunnitellaan teille sopiva valmennuskokonaisuus!