fbpx

Jokaiseen päivään mahtuu hetkiä, joista tulee hyvä fiilis. Ei niiden tarvitse mitenkään megalomaanisia olla, mutta kun niitä tulee pitkin päivää, niistä muodostuu hyvä päivä ja hyvä viikko. Joskus sitä vaan viipottaa sen päivän läpi niin, että ei ehdi huomata. Varsinkin jos tulee joku oikein adrenaliinia nostattava vastoinkäyminen, niin se peittää alleen paljon pieniä hyvyyksiä.

Meillä on kotitehtävänä sellainen hyvien hetkien päiväkirja johon kirjataan niitä pieniä hetkiä, joissa huomaa, että nyt oli kiva. Hetket on helpompi huomata kun niihin on varautunut, niitä vähän niinkuin osaa odottaa. Olen hyvä huomioimaan näitä hetkiä, mutta äärettömän laiska kirjoittamaan niitä ylös. Joten kotitehtävät on tavallaan tehty, mutta ei kuitenkaan…

Jostain syystä on helpompi tallettaa päivästä ne mieltä kuohuttavat ”siis et arvaa mitä taas”-tapahtumat ja vielä kotona niitä purkaessa syke nousee. Mitä jos yrittäisit jäädä huomenna kiinni niihin kivoihin fiiliksiin?

Jos et tästä päivästä muista yhtään pientä onnen murusta, niin ota huomiselle sellainen tarkkailutehtävä, että koitat saada niitä kiinni. Onnistut varmasti!

Onnen murusia päivääsi,

Kirsi

Kategoriat: Mindfulness

0 kommenttia

Vastaa