fbpx

Genos Tunnetaitoarvioinnit ja -valmennukset

Miten tiimi/johtaja toimii haastavissa vuorovaikutustilanteissa? Pystytäänkö tarkastelemaan asioita myös toisen näkökulmasta? Miten tunteet vaikuttavat päivittäisiin valintoihin ja päätöksiin? Ovatko ihmiset sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiin? Otetaan selvää!

Tunnetaitoarvioinnit ja -valmennukset räätälöidään tarpeenne mukaan.

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi niin suunnitellaan juuri teille sopiva valmennuskokonaisuus. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.

Mindful Work Life Balance

  • keskittymisen taito
  • stressin hallinta
  • tunteet työssä
  • vahvuudet ja onnellisuus

ovat teemoja neljä viikkoa kestävässä verkkovalmennuksessa, jossa tapaamme kerran viikossa, tunnin kerrallaan avaten kulloistakin aihetta ja tehden yhdessä aiheeseen liittyviä harjoituksia. Koko tiimille käytännön työkaluja arkeen lisäämään jaksamista ja elämäniloa! Ryhmäkoko 6-20 henkilöä.

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä Center for Mindfulness Finland Oy:n asiantuntijatiimin kanssa.

 

Luennot ja workshopit

Mindfulness, stressin hallinta ja tunnetaidot ovat teemoja, joista rakennamme tarpeisiinne sopivan luennon tai workshopin. Esimerkiksi 60 minuutin verkkoluennot harjoituksineen 1290€+alv /max 100 osallistujaa.

Emotional Intelligence Experience 60 min kokemuksellinen luento ja Emotional Culture Index -mittaus 2000€+alv /max 100 osallistujaa.

Ota yhteyttä 050 4000258 tai kirsi@mindfulness365.fi niin startataan yhdessä kohti kestävää menestystä.